3 Temmuz 2007

Şıpıdık Terlikler Yerine...



Günden güne ortaya çıkan yep yeni tasarımlar hem şaşırtıyor, hem merak uyandırıyor hem de denemeden insana rahat vermiyor.

Bu güne kadar topuklu, düz, parmak arası, bantlı gibi çeşitleri olan terlikler artık şekil değiştiriyor. Bu yeni terlik tasarımının adı henüz tam konamasa da, ilk etapta "üstsüz terlik" adı verilmiş. Ayaklarını özgür bırakmak isteyenler için ideal. Terlik, taban üzerinde bulunan özel bir yapışkan madde ile ayak altına yapışıyor ve ayağın üst tarafını tamamen açıkta bırakıyor. Ayakların altını koruyan ve genelini özgür bırakan bu yeni terlik modeli, ayağın üst tarafını korumakta biraz yetersiz. Mazallah kazara biri ayağınıza bassa, yandınız!
Ancak vaad ettiği rahatlık da göz ardı edilir gibi değil.

16 yorum:

Adsız dedi ki...

Biraz tuhaf geldi aslında. Terlik mi yoksa altlık mı demek daha doğru olur acaba?

Mine Yaman dedi ki...

Ay bu ne yaaa...
Ayağımdan çıkar bu benim, unuturum bir yerde :)
Hiç rahat gözükmüyor bence.

@@€ dedi ki...

Aylin cim
süper olmuş siten yine devam kararı almışsın çok sevindim :)
buarada bu terlikler pekde terlik değil aslında ama rahat görünüyor görünmesine ama dediğin gibi ayağa basılma durumunu düşünüyorum :))

Unknown dedi ki...

Minecim:
Doğru diyorsun valla.
Bi de düşünsene, kalabalık bir grup bunlardan giyip bir yere gidiyorsunuz. Çıkışta kapı önündeki manzarayı düşünebiliyor musun? Çok komik olur sanırım. Yani, hagisi kimin acaba?
Belki zamanla alışırız :))

Unknown dedi ki...

Aylin:
Beni cesaretlendirdiğin için sağol. Gerçekten ihityacım vardı. Aslında pek sevmemiştim bu yeni arka fonu. Ama güzel şeyler işittim. İçime sinen bir temlate bulana kadar bunula idare edeceğim.
Desteğin için telekkür ederim :)

Unknown dedi ki...

Ya di mi ama Çağlar! Altlık gibi hakikaten. Sanki, nasıl desem, çay tabağı gibi...

Filiz Kirazoğlu dedi ki...

Aylincim,
Bu templateinde güzel olmuş ama bu konuda yardım edebilirim ne zaman istersen...

Unknown dedi ki...

Filiz, süpersin sen!
Şu an harika bir tatildeyim, ve işte beni çok heyecanlandıran harika bir haber... Sanırım daha mutlu döneceğim :)
Aslında çok içime sinen farklı bir template vardı. Ama kodlardaki sorunlarla başa çıkmayıp vazgeçmiştim. Yeni templatemi kullanabilmek için sabırsızlanıyorum.
Özledim de zaten sizi çok :)))Sevgiler...

Filiz Kirazoğlu dedi ki...

ehi ehi :))))
çok hayırlı çok uğurlu olsun yeni template şekerim :)))

Eren Kumcuoğlu dedi ki...

Parmak arası terliklere bir zamanlar "bu nası terlik, giyilmez bunlar" diyorlardı, şimdi herkesin kullandığını varsayarsak, neden olmasın?
Alışmak çok zor olur gibime geliyor. Ancak, alıştıktan sonra o ayaklar sıradan terliklere nasıl tekrar girer onu bilemiyorum =)

Adsız dedi ki...

Seneler önce arkadaşla Alanyada tatildeyiz. İçkiyi fena kaçırdığı belli olan iki kız Almanca konuşarak koridorda ilerliyor; biz de odadayız. Arkadaş, "bunlara sarkalım" gibisinden bir laf etti, ben de "onlar Türk" dedim. "Saçmalama nerden anladın" dedi. "Bir kasa birasına" dedim; kabul etti, kapıyı açıp "Merhaba" dedim, merhaba dediler:) Sonra sordu arkadaş, Türk olduklarını nasıl anladın diye...

Terliklerin çıkardığı "fış fış" sesinden.

Bizim milletçe ayaklarımız mı bozuk, anlamadım:)

Unknown dedi ki...

Filiz:
Çok teşekkür ederim yardımların için. Sayende herşey. İyi ki varsın!
Sevgiler...

Unknown dedi ki...

Eren:
Çok haklısın. Tüm beğeniler alışkanlıktan kaynaklanıyor aslında. Gözün alışması bu terlikleri giderek sıradan kılacak. Ama sanırım bu yeniliği benimsemek tüketici için biraz zor olacak. Bekleyip görelim.

delphici dedi ki...

Tatildeyken parmak arası terliklerden kullandım. Diğerlerinden daha rahat ama, Aylin senin dediğin gibi şıpıdık olayı bu terliklerde de söz konusu ve beni deli ediyor. Bu yapışkanlı terlikleri mağazalarımızda görmeyi dört gözle bekliyorum.

esrArengiz dedi ki...

yapışkan nasıl bişey ben onu merak ettim. ayrıca biz milletçe kullanmayız. birşeylerin gösterişini nereye, kime yaparız ki?

Unknown dedi ki...

Yaaa Bu terliklerden acilen nasi satin alabiliriz? Nerden internetten siparis fln var mi acaba? yada turkiyede satilmaya basladi mi?