5 Kasım 2006

Okuldan Atıldım...


İki gün önce ulaşan sarı zarftan çıkan yazıyla okuldan atıldığımı öğrendim. Garip bir histi!
Aslında uzun süredir bunu beklememe rağmen, o günün geldiğini fark edememişim. Şaşırdım! Sanırım bile bile sürpriz oldu, o nasıl birşeyse :)

Kabul ediyorum, tembel bir öğrenciyim. Ama yalnız olduğumu hiç sanmıyorum.

Var mı başka tembel?

10 yorum:

Adsız dedi ki...

üzülme, yalnız değilsiz, aynı zarf çok yakında bana da ulaşıcak, eminim, biliyosun TKY'den çaktım

Adsız dedi ki...

e tabi herkes benim gibi ansiklopedi kıvmında bişey koyamaz önlerine :) bak böyle yazıyorum diye kızmayın bana, biliyosunuz çok uğraştım.

Filiz Kirazoğlu dedi ki...

ehehe... bende 2 yıllığı 4 yılda bitirdim. 1. sınıfta peşime takılan lanet olasıca mikroişlemciler dersinden makro-nefret ediyorum. okuldan nasıl bıktıysam çıkış belgemi bile almaya gitmedim mezun olmama rağmen. şimdi aöf ye dikey geçiş yapıcam, diplomamı almak için okula gitmem lazım ama hiç içimden gelmiyo...

Adsız dedi ki...

sana kızmazlar zuhalcim, benimki daha vurucu olacak, seni kurtarıcam,
e tabi herkes benim gibi akademik kariyer yapan bir araştırma görevlisi olamaz :))))

Unknown dedi ki...

arkadaşlar! hayrını görün o diplomanın ne diyim :) ben yapamadım, çekiliyorum aranızdan, küllerimden doğacaklar çok daha iyisini yapacaklardır. ha bu arada danışmanıma söyleyin, konumu başkasına verebilir, ilgilenmiyorum artık :)
hem! ben var mı başka tembel öğrenci diye sormuştum, sizin ne işiniz var burda, çekilin aradan bakiiim, bir tek mustafa ve filiz kalabilir :))

mimarkemallisesi dedi ki...

benim öyküm de sıradan; ilk okula 1963 te değil 1964 te başladım. orta bir de bir yıl, lise bir de bir yıl kaldım. lise son da diploma için üç yıl bekletildim. üniversite de ara sıra uğrayarak toplam dokuz yılım geçti. tümünün de diplomalarını aldım. size de öneririm alın. ne iş yaptığıma gelince on iki yıldır türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim. öğrencilere onları sevdiğini söyleyen bir öğretmen iste.

Unknown dedi ki...

sevgili ankamiled çok enteresan bir eğitim öykünüz varmış gerçekten. paylaştığınız için teşekkürler.
okuldan atıldım diye ben açık seçik beyan edince, beni tanımayan herkes panik oldu, diplomayı alamdığım için üzüldüler. beni yeni tanıyan tüm dostlarıma duyuruyorum ki, panik yok! lisans değil, yüksek lisans kaydım silindi. bunun pek çok sebebi var. bunlardan bazıları ve en önemlileri iş hayatı ile birlikte tez aşamasının çok zor yürümesi, iş hayatının yön vermesiyle ilgi alanlarımın değişmesi gibi, artık akademisyenlik ya da akademik kariyer değildi hayallerimi süsleyen. dolayısıyla ilgilenemedim ve tezimi hazırlayamadım. ama üzülünecek bir durum değil benim için, bu sadece bir tercihti. buna rağmen okuldan kaydının silindiğine dair yazılar her gün ulaşmıyor insana. bu yüzden paylaşmak ve ölümsüzleştirmek istedim, değişik bir histi gerçekten :)

Ned Dorsey dedi ki...

Postu görür görmez aklıma bu hikaye geldi. Fotoğraf etkiledi sanırım

Unknown dedi ki...

sevgili ned dorsey hikayeyi paylaştığın için çok sağol, güzel birşey olmalı tahmin etmeye çalışırken gerçeğin önüne açılması,
kızın durumu benden vahimmiş ama,
bu arada blogunu çok sevdim, sanırım artık müdaviminim :) off! ne zor kelimeymiş bu da!

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun. umarım yenisine başlar ve bitirirsin ki bunu isteyen herkes başarabilir.