10 Aralık 2006

Trend Show




"Farka Saygı" acil ihtiyacımız! isimli yazımda daha önce ele aldığım Trend Show' un bu gün son günü. Gençlerin eğilimlerini belirlemede oldukça başarılı olduğunu geçen yılki etkinlikle ispatlayan Trend Show bu yıl da konserler, yarışmalar, paneller, imza günleri, sosyalleşme olanakları ile çeşitli tanıtım ve aktivitelerle desteklenen pazarlama faaliyetlerine ev sahipliği yaptı. Orada bulunamasam da, yakından takip etmeye çalıştım ve anladığım kadarıyla çok keyifli geçmiş.
Etkinlik, farka saygı temasıyla beni çok etkilemişti. Özellikle kendisine benzemeyen için hemen "öteki" diyerek araya sınırlar çizilmesine çokça tanık olduğum son zamanlarda böyle bir etkinlikle farka saygı istemek çok etkileyici.
Etkinlik kapsamında, "Samsung" sponsorluğunda düzenlenen fotoğraf yarışmasına katılan fotoğraflar bu talebi öyle güzel anlatıyor ki... İşte yukardaki fotoğraflar sırasıyla bu yarışmanın birinci, ikinci ve üçüncü seçilen fotoğrafları. Sözlerin anlatamadığını anlatan bu fotoğraflardan daha çok var ve hepsi Trend Show sitesinde sergileniyor.
"Herkesin blog'u var, biz eksik mi kalalım…" diyerek bu yılki etkinlik için bir de blog kurulmuş. Trend Show'u çeşitli görüntülerle anlatan bloga mutlaka bir göz atın derim ben.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok güzel fotoğraflar, özellikle birinciden çok etkilendim..

Unknown dedi ki...

Sevgili Oben,
Yorum desteğin için çok teşekkür ederim. Devamını dilerim...