17 Kasım 2006

Fikir Fabrikası’ndaydım…



14 Kasım 2006 günü Bahçeşehir Üniversitesinde “Fikir Fabrikası” etkinlikleri çerçevesinde ülkemizde tasarım ve tasarımcı hakları üzerine “Tasarımın Güvenli Sığınağı: Tescil” adında bir konuşma yaptım.

İşle ilgili bu kadar keyifli etkinliğe daha önce hiç katılmamıştım sanırım, hatırlamıyorum… Öğrencilerin o sorgulayan hallerini, hayata takılan soru işaretlerini görüp de büyülenmemek elde değildi gerçekten. Üniversite ortamında bulunmayı özlediğim için mi yoksa dinleyicilerin o “üstün lezzetli tatlı” halleri yüzünden mi bilmem, orada olmak bana büyük keyif verdi.

Arkadaşlar bana bu keyfi yaşattığınız için çok teşekkürler… İhtiyaç anında bana nasıl ulaşacağınızı biliyorsunuz. Ha bu arada, fotoğrafları bana göndermeyi unutmayın.

Kalın salıcakla…

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu konuşmanızın bir özetini istesem çok olmuş olmam değil mi?

Unknown dedi ki...

Sevgili Destan, seni burda görmek ne güzel :)
Konu aslında çok detaylı, ama blogta yer alan ve makale tadında olan 'Tasarımın Güvenli Sığınağı: Tescil' isimli postu tavsiye edebilirim. Bu post konuşmanın içeriği hakkında referans olabilir sanırım. Ama dediğim gibi konu çok detaylı, daha çok bilgiye ihtiyaç duyarsan lütfen bana ulaşmaktan çekinme :)

Adsız dedi ki...

Tebrikler Aylin'cim... Orda olup seni izlemeyi ve sorulan soruları duymayı çok isterdim.

Unknown dedi ki...

Filiz'cim çok sağol,
Başka zamanlarda inşallah....

Adsız dedi ki...

İyi şeyler duydum. Öğrenciler de keyif almış. Devamını dilerim..

Unknown dedi ki...

Sevgili Burak,
Bu şekilde dönen tepkiler beni çok mutlu ediyor. Teşkkür ederim haberdar ettiğin için. Ben de çok keyif aldığımı her fırsatta belirtiyorum. Demek ki karşılıklıymış hislerimiz :)
Bu arada iyi ki buraya yorum bırakmışsın, siteni keşfetme fırsatı buldum. Ne yalan söyliyim çok beğendim...